Praktische Info

Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jullie kind. Hier staan enkele belangrijke data zoals vakanties, feestdagen en studiedagen. Ook vind je hier informatie over praktische zaken op school.

Ook kun je hier belangrijk documenten vinden over onze school en hoe we werken.

Goed om te weten!

Vakantie en rooster

De eerste schooldag van schooljaar 2022-2023 is maandag 22 augustus. Onze leerlingen volgen 1.000 onderwijsuren per jaar. Bekijk de jaarkalender.

Vakantie en rooster

Ziek melden

Is je kind ziek? Bel tussen 8-8.15 uur met de mentor! Of als het echt niet anders kan tussen 12.15-13 uur. Vergeet niet het vervoer af te zeggen!

Om zelf te regelen

We maken het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet verzorgen. Zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Regelen jullie dat zelf? 

Om te regelen

Naar school

We zijn elke dag blij onze leerlingen weer te zien! Lees meer over vervoer naar school en wat er te doen als je kind even niet naar school kan. Of over wat we doen bij spijbelen.

Naar school

Op school

Onze school is een fijne en veilige omgeving voor leerlingen en medewerkers. Daar letten we op. En daarom houden we ons samen aan afspraken. Bijvoorbeeld over roken.

Op school

Schoolgids

Alle informatie op de website vind je ook terug in de schoolgids. Vraag op school gerust naar een exemplaar of download de schoolgids van onze website.

Schoolgids