Met partners en omgeving

Onze school maakt deel uit van het samenwerkingsverband IJssel | Berkel. Hierin zitten álle scholen in een bepaald gebied. Samen zorgen we ervoor dat er voor alle leerlingen een passende plek is op een school dichtbij. Soms is er op school meer nodig dan we als school kunnen bieden. Dan werken we samen met instanties van buitenaf.  

Gezondheidszorg 

De Bolster werkt nauw samen met met Pluryn. Zij ondersteunen mensen met een beperking bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Inclusiegericht werken is een van de speerpunten van Pluryn. Uitgangspunt is het bevorderen van de kwaliteit van leven en daarbij ligt de nadruk op gezonde sociale rollen, zelfregie, lol op gewone plekken, relaties aangaan en een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Gemeenten en bedrijven 

Natuurlijk hebben we veel contact met gemeenten en met bedrijven. Bijvoorbeeld als leerlingen stage lopen of na hun tijd bij ons op school aan het werk gaan. 

Stagiaires

Stagiaires (mbo-, hbo- en wo-studenten) zijn van harte welkom bij De Bolster. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en concrete werk- en begeleidingsafspraken kunnen zij binnen ons onderwijs worden ingezet.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Contact